Plaatsen dakkapel + nieuwe badkamer te Kwadendamme

In Kwadendamme is er door ons op deze woning eerst een dakkapel geplaatst om vervolgens een mooie en ruime badkamer te kunnen realiseren. De dakkapel is geheel in kunststof uitgevoerd met een ingebouwd rolluik. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangtoilet, wasmeubel, ventilatie afzuiging en elektrische vloerverwarming. 


Vervanging dakpannen woonboerderij in de zak van Zuid-Beveland

In Oudelande, is er door ons op deze woning een nieuw dak gelegd, aan de achterzijde een dakkapel geplaatst, badkamer diagonaal betegeld, ijzeren spanten bekleed met hout, houten kasten getimmerd, laminaat gelegd, binnenwanden geplaatst, elektra aangelegd, 4 aan 1 gesloten dakramen gelegd en alle buitendeuren zijn beveiligd. 

 


Renovatie voorgevel woning

Vanwege een vroege ontwerpfout in de woning tijdens de oorspronkelijke bouw, was de voorgevel ter hoogte van de raamkozijnen uit elkaar aan het vallen. Wij hebben hier een goede oplossing voor bedacht zodat de klant weer veilig kon genieten van het uitzicht. Een klein impressie van hoe wij het aantroffen en het achtergelaten hebben is hieronder weergeven.


Renovatie badkamer

In Baarland is een badkamer gerenoveerd naar eigen ontwerp. Een foto van de situatie toen, ten opzichte van de huidige situatie is hieronder mooi weergegeven.


Renovatie toilet

Ook deze toilet heeft een mooie opfrisbeurt gekregen in dezelfde woning in Baarland.


Renovatie complete keuken

Binnen deze woning hebben wij een complete renovatie van de eethoek uitgevoerd, van het leggen van een nieuwe vloer tot en met het plaatsen van de nieuwe keuken en inbouw kasten.

Aannemersbedrijf J.F. Peeters & Zn

Kwadendamme, Tel: +31 (0)113 64 92 93

KvK Middelburg: 72444886